• Sødalskolen

Lone Johannesen den 07-09-2017

Nu skal alle forældre have et Uni-login til Forældreintra
    Kære forældre
    Nu skifter vi login til Forældreintra. For eftertiden skal alle forældre logge ind på Forældreintra med et Uni-login. Klik derfor allerede i dag ind på Forældreintra og opret dit nye Uni-login.
    Vi har lavet en kort vejledning, som du kan følge trin for trin. Alt du skal huske er at have dit NemID parat.
    (link til vejledning)
    Uni-login og Meebook Det er vigtigt, du får aktiveret dit nye Uni-login. Det giver nemlig senere på året mulighed for at logge på vores nye digitale læringsplatform "Meebook", hvor du kan følge dit barns års- og elevplaner. Meebook er ikke blevet præsenteret for forældre endnu, men dit barn kender det helt sikkert fra skoledagen.
    Du vil få meget mere at vide om Meebook og de muligheder, du får som forældre her, når vi lancerer platformen.
    Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp og vejledning, så er du velkommen til at kontakte skolens kontor.

Her en kort beskrivelse til hvordan du nulstiller/får kode til forældreintra.

• Klik på ’Brug uni-login’
    • Klik på ’ Glemt brugernavn eller adgangskode’
    • Klik på ’Log på med NemID’
    • Herefter vises dit brugernavn og du har mulighed for at vælge personligt kodeord.

• Lone Johannesen den 08-05-2018

1000 tak

Det var en opringning ud over det sædvanlige, da formanden for skolefestudvalget ringede mig op, en dag før sommerferien sidste år. Kaj Fyllgraf fortalte mig, at Festudvalget var blevet enige om at give skolen en gave. Og hvilken gave! I disse tider, hvor ressourcer er en mangelvare, var det en fornøjelse, at fortælle personalet i Løvel, at der nu var mulighed for, at finde på en passende gave til børnene på afdelingen.

Valget faldt på legepladsen, som vi mente, var det bedste sted med muligheder for, at alle børnene kunne få glæde og gavn af det smukke tiltag fra Festudvalget.

Som det ses på billedet, er gaven i brug – hver dag!

Vi ønsker at takke Festudvalget for gaven – en gave der kommer os til gavn mange år frem. Tak!

Personalet og ledelsen på Sødalskolen

Indlejret objekt