• Sødalskolen
  • skole.sodalskolen@viborg.dk

SKOLEN - ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FÆLLESSKAB OG FAGLIGHED

Lone Johannesen den 16-09-2016
    Til alle forældre og elever på Sødalskolen

I uge 41 laver vi hele Sødalskolen om til Sødalby. En by hvor både store og små elever er aktive borgere og ansatte i byens spændende virksomheder.
    Sødal-by har sin placering på skolen i Rødding og byen har selvfølgelig sin egen møntfod – Sødalstakater. Kursen er 1:10 det vil sige en krone er ti stakater. Eleverne optjener løn i deres virksomheder, som de bruger til at handle med i byen.
    Fredag i uge 40 mødes alle elever i Rødding til en fælles intro til ugen. Denne dag mødes eleverne også i deres virksomheder, så de er klædt på til mandag, hvor Sødalby vågner.

Ændringer i ugen:
    • Løvel-elever møder kl. 7.35, hvor de tager bussen til Rødding.
    • Alle elever har fri kl. 13.45 mandag, tirsdag, onsdag og fredag.
    Løvel-elever køres fra Rødding til Løvel kl. 13.30.
    • Det vil være muligt for alle elever at købe frokost tirsdag, onsdag og torsdag. Eleverne må medbringe 20 kr. pr. dag til at købe mad for. I kan ikke benytte jer af skolemad.dk i uge 41, men i stedet kan eleverne købe mad i Sødalby.

OPEN BY EFTERMIDDAG
    Torsdag holder Sødalby ”open by eftermiddag”. Alle forældre og andre interesserede er velkomne fra kl. 14 til 17, hvor der er mulighed for at se vores by og handle i virksomhederne. Der kan veksles penge i Sødalbanken.
    Vi forventer, at eleverne er i skole til kl. 17 denne dag. Til de elever som normalt er med bus er der ingen buskørsel, så I skal selv sørge for transporten hjem. SFO/Klub er lukket denne eftermiddag. Indskolingsbørn (0. til 3. kl.) må gerne tage med deres forældre hjem før kl. 17.

Fredag:
    Først på dagen rydder vi op og holder udsalg i virksomhederne, hvor de sidste stakater kan bruges. Det er nemlig ikke muligt at veksle fra stakater til kroner.
    Efter oprydningen holder vi som traditionen tro ”skolernes motionsdag”. Kl. 13.45 slutter skoledagen og alle elever har efterårsferie. SFO og klub har åbent som normalt.
    HUSK MAD/DRIKKE TIL FREDAG

Hold øje med opslagstavlen på forældre-intra, da vi løbende vil lægge informationer ud omkring ugen.

Vi glæder os til en spændende og anderledes uge på Sødalskolen.

Venlig hilsen personalet

Vedhæftet fil til udskrivning.

Lone Johannesen den 01-09-2016

Børne- og Ungdomsudvalget har på sit ordinære møde i går den 30. august besluttet, at kørselsberettigede børn fremover godt må tage legekammerater med hjem på de lukkede skolebusruter,  når der er plads i bussen.

Herunder kan i læse udvalgets beslutning og sagens fremstilling i sin helhed:

Se også de tilrettede ”spørgsmål og svar” på viborg.dk her:

Lone Johannesen den 05-02-2016
    Information om SFO

Se vedlagte fil med informationer om SFO.

Oplysningerne ligger også på Nyt fra kontoret på Skoleporten.

Ingen aktuelle nyheder