• Sødalskolen

Lone Johannesen den 07-09-2017

Nu skal alle forældre have et Uni-login til Forældreintra
    Kære forældre
    Nu skifter vi login til Forældreintra. For eftertiden skal alle forældre logge ind på Forældreintra med et Uni-login. Klik derfor allerede i dag ind på Forældreintra og opret dit nye Uni-login.
    Vi har lavet en kort vejledning, som du kan følge trin for trin. Alt du skal huske er at have dit NemID parat.
    (link til vejledning)
    Uni-login og Meebook Det er vigtigt, du får aktiveret dit nye Uni-login. Det giver nemlig senere på året mulighed for at logge på vores nye digitale læringsplatform "Meebook", hvor du kan følge dit barns års- og elevplaner. Meebook er ikke blevet præsenteret for forældre endnu, men dit barn kender det helt sikkert fra skoledagen.
    Du vil få meget mere at vide om Meebook og de muligheder, du får som forældre her, når vi lancerer platformen.
    Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp og vejledning, så er du velkommen til at kontakte skolens kontor.

Her en kort beskrivelse til hvordan du nulstiller/får kode til forældreintra.

• Klik på ’Brug uni-login’
    • Klik på ’ Glemt brugernavn eller adgangskode’
    • Klik på ’Log på med NemID’
    • Herefter vises dit brugernavn og du har mulighed for at vælge personligt kodeord.

Ingen aktuelle nyheder