• Sødalskolen

Lone Johannesen den 07-09-2017

Nu skal alle forældre have et Uni-login til Forældreintra
    Kære forældre
    Nu skifter vi login til Forældreintra. For eftertiden skal alle forældre logge ind på Forældreintra med et Uni-login. Klik derfor allerede i dag ind på Forældreintra og opret dit nye Uni-login.
    Vi har lavet en kort vejledning, som du kan følge trin for trin. Alt du skal huske er at have dit NemID parat.
    (link til vejledning)
    Uni-login og Meebook Det er vigtigt, du får aktiveret dit nye Uni-login. Det giver nemlig senere på året mulighed for at logge på vores nye digitale læringsplatform "Meebook", hvor du kan følge dit barns års- og elevplaner. Meebook er ikke blevet præsenteret for forældre endnu, men dit barn kender det helt sikkert fra skoledagen.
    Du vil få meget mere at vide om Meebook og de muligheder, du får som forældre her, når vi lancerer platformen.
    Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp og vejledning, så er du velkommen til at kontakte skolens kontor.

Kåre Stilling den 26-09-2017

SCIENCE CAMP Bjerringbro - Viborg

Et tilbud til alle elever, der går i 4. - 6. klasse i Viborg Kommune, som er vilde med naturvidenskab.
    Vi arrangerer 3 - 4 aktiviteter hvert efterår og forår, hvor eleverne på tværs af skoler arbejder med naturvidenskab og har det sjovt med hinanden.

Klik ind på www.vghf.dk/sciencecamp.
    Du kan se billeder fra tidligere Science Camps på vores facebookside https://www.facebook.com/sciencecampbjerringbroviborg/
    Her vil vi også annoncere, når vi starter nye hold.

Peder Borrisgård Pedersen den 19-09-2017
    Internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune

Med etableringen af et internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune vil vi i Viborg kunne tilbyde et engelsksproget tilbud for børn og unge fra 3 til 18 år (Den private realskole og gymnasiet)
    Læs mere om tilbuddet i denne informations folder.